Ontwikkelt met het oog op morgen

Ruremunde richt zich op vastgoed met een warm hart. Met primaire focus op zorg en het wegnemen van de zorgen daaromheen. Wij investeren in mooie vastgoedprojecten, die maatschappelijk tellen en iets toevoegen aan deze tijd.

De zorg blijft in beweging. Ook als het om vastgoed gaat.

zorgvastgoed

Meer zorg,

minder zorgen.

Wij creëren plekken waar topzorg wordt gegeven. Waar ontwerp, bouw en inrichting perfect op elkaar aansluiten, zodat er een prettige sfeer ontstaat. Een thuisgevoel, waar ouderen graag wonen, zorgverleners graag werken én patiënten graag naartoe komen.

U kunt nog zo’n goede huisarts zijn. Alleen redt u het niet.

De Nederlandse bevolkingsontwikkeling zal de komende jaren grote gevolgen hebben. Vergrijzing zorgt voor een snel stijgende zorgvraag met oplopende zorgkosten. Hoe kan de eerstelijnszorg overeind blijven en ook warm, betrokken en persoonlijk?

Wie zijn de mensen
achter Ruremunde?

Ruremunde is de vastgoedtak van de familie Kurvers, een hechte en succesvolle ondernemersfamilie, met sterke wortels in het zorgvastgoed. Een complex specialisme, omdat tijdens het gehele ontwikkelingstraject alles altijd perfect op orde moet zijn. Van complexe vergunningsfases en subsidieaanvragen tot de uiterst specialistische en toekomstbestendige inrichting.

Minke en Inez

Onze kernwaarden

Onze kernwaarden zijn de leidraad bij alles dat we doen.

Samen oplossingen bouwen?

 

Join our family.